Het is zover! De zon schijnt. Eindelijk. We hebben er met zijn allen op gewacht. De ene met wat meer ongeduld dan de andere. Vogels tsjilpen van plezier. De boer vliegt er nu echt in, maïszaden planten is aan de beurt. Kinderen rennen buiten.. Mei here we come!

Hoog tijd dus ook om de zomer te plannen en na te gaan welke activiteiten de zomervakantie brengt in Boutersem. Je kan het allemaal vinden in de brochure van de gemeentelijke vakantiewerking. De monitoren hebben weer hun best gedaan om een leuk en zinvol programma in mekaar te steken. Ze organiseerden daarvoor zelfs een heus brainstorm weekend! Van kleine tot grote spelen, uitstappen naar een boerderij en naar diest tot een publieksdeelname aan de nieuwe ketnetshow! De zomer zal weer te kort zijn.

De inschrijvingen voor onze superfantacolosachtige vakantiewerking gaan van start op 7 mei à.s. Voor meer info kan je terecht bij de jeugdconsulente (emilie.nijst@boutersem.be) of via http://www.boutersem.be.

Geniet van de zomer!

Over janssensg

ben 36 jaar, samenwonend, zoon van 5 jaar ik werk als HR verantwoordelijke in een onderneming te Brussel. verder ben ik schepen in de gemeente Boutersem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s