Het is al weer een tijd geleden. Te lang, ongetwijfeld. Wat begon als een communicatiekanaal in het kader van verkiezingen, dus in functie van een gebeurtenis van een voorbijgaande aard (hoewel het er even naar uitzag dat dat recurrent zou worden… 🙂 hoop ik deze blog te laten evolueren naar een conversatieplatform over o.a. Boutersem, HR of over andere topics die mij nauw aan het hart liggen.

Gebrek aan tijd en connectiviteit maken het niet altijd evident. Veel ruimte is er niet naast mijn eerder drukke bezigheden. Dit zal in de toekomst wellicht niet anders zijn. Connectiviteit is al beter na de aanschaf van een iPad, maar gezien ik geen 3G kaart heb zal die connectiviteit problematiek wel blijven.

Content daarentegen over Boutersem en HR is altijd wel beschikbaar om in dialoog over te gaan. Het gemeentelijk beleid leeft en is dus constant is beweging. HR is het domein waar ik professioneel mee bezig ben. Maar ja, het komt er niet altijd van dus… Op zich zou zo een blog beter bij me moeten aansluiten. Facebook en twitter zijn immers vaak te kort om mijn ei te kunnen leggen 🙂

De laatste weken werd ik opnieuw op de communicatie- en conversatiesnelweg gebracht door het lezen van het boek “de conversation company” van dhr Steven van Belleghem. Het is een positief verhaal dat je uitdaagt en doet nadenken over communicatie en dienstverlening. Het is een bron van energie voor me.

Waarom dan ook niet? Laat ons eens proberen waarheen de conversaties ons brengen…
Join me. Blog- en andere suggesties zijn uiteraard welkom.

Tot dra?!

http://www.stevenvanbelleghem.com/
http://www.frankwatching.com/archive/2005/09/29/bloggen-voor-beginners-1/

Over janssensg

ben 36 jaar, samenwonend, zoon van 5 jaar ik werk als HR verantwoordelijke in een onderneming te Brussel. verder ben ik schepen in de gemeente Boutersem

Volgende »

  1. Jan Schevenels schreef:

    Inderdaad een goed boek! Succes met de blog, Jan Schevenels

  2. Gunther Blauwens schreef:

    Toevallig heb ik zaterdag de conversation manager gekocht… Ben ook benieuwd 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s